оригинал 52-303-0227 Rev. B1 карта

1 269.08лв.

Ко. технология на електрона нито, ко ООД е професионален панел на екрана за докосване, панел ЛКД, хми, PLC, доставчик на серво мотора в медицински и промишлени полето контрол.Нашите продукти са широко използвани за медицински и промишлени съоръжения, изложби изследвания, оборудване за машинно оборудване, индустриално управление на взаимодействие на човека и машны, на работното място индустриална автоматизация интегриран, павилион, POS, CNC etc.Ние можем да произвеждаме по искане на екрана и регулатор на допир и ние имаме много панел LCD, панел HMI, EL, както и някои трудни продукти находки в нашия штоке.Ние сме търговци на едро на продажбите и на производителя в тази област.

Ние имаме фабрика за цел да направи целия вид на панела на екрана за докосване която вашите изисквания.Нашето MOQ да признае малък качество и кратко време за доставка.И ние сме добър отбор инженер можем да подкрепят нашият клиент исправляем проблем технология винаги.

За доставката:

ще ги изпитаме, е строго пред кораба.

ние ще го доставим в рамките на 1-3 работни дни след вашето плащане.ние само ще изпратим според адрес перевозкы на пратката,ако искате да промените адрес перевозкы на пратката,ад ще се свържат предварително, аз вътре time.as що се отнася до времето за доставка,то обикновено ще бъде 7-30 дни,че ще бъде различно за различните страни.

Срокът за доставка е прибл.:

Сащ / Великобритания / Австралия 7-14 работни дни.

Канада 7-25 работни дни.

Франция / Испания / Германия може да отнеме 7-20 работни дни.

Източна Европа може да отнеме до 16-30 работни дни.

Италия / Бразилия / Южна Америка може да отнеме до 30-50 работни дни.

Потопен DHL курьерским (изискване 3-6 работни дни за да дойде)

Връщане и обратна връзка

Всички рекламации трябва да бъдат информирани преди да се върне.

Купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката.Ние си запазваме правото да откажем да дадем на всяко изискване, което информира продавача за по-дълго от 7 дни.

Обмен на добра до желаната част от купувача за неправилно, купувачът трябва да плати такса перевозкы на пратката от 2 пътища.

Върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние.

На връщане пощенски разходи и застрахователни такси не подлежат на връщане при връщане на вещта, или за нова доставка.

Цената на доставката не подлежи на връщане.

Ако сте доволни от покупката си, моля, оставете ни положителен отзив след получаване на стоката, и ние ще ви възстановим върха.

Ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, моля, не отговаряйте на отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас.ние ще направим всичко възможно, за да решим вашия случай възможно най-скоро.

ако срещнете някакви въпроси,моля,свържете се с мен, първо аз ще се опитам да реши за вас.Отрицателна обратна връзка не е приемлив, като се свържете с мен.


  • Тип На Двигателя: КАРТА
  • Номер На Модела: 52-303-0227
  • търговска марка: ENEELC

Етикети: подарък карти papaer, подаръчни карти, персонализирани подаръци карта, подарък карти Lo, подарък карти любов, подарък карти с черепа, викторианска подарък карти, комплект карти за подаръци, подарък карти diy, секси подарък карти.

Вие също може да искаш