Кухненска мивка кошница за съхранение издънка на дренажна багажник Висящ органайзер титуляр за притурка Плодови гъба (син)

11.47лв. 18.50лв.

Описание

Този обект представлява кошница за кухненски мивки на присоске и е подходящ за повечето мивки.Изработен от полипропиленови материали, с триъгълна форма, нещастници и долната куха конструкция.Подходящ за ъгъл на мивки в кухнята, санитарен възел.Може да се използва за поставяне на почистващи топки, малки щеточек или някакъв малък кухненски отпадъци, което е много красиво и практично.

Характеристики

- Цвят: Син.

- Материал: PP.

- Размер: около 26 х 16 х 9 вж.

- Куха конструкция позволява бързо да се налива вода и не е лесно да се размножават си.

- Конструкция издънка може да се използва многократно и многократно.Тя е подходяща за гладки стени, като кухненски бани, и му е трудно да падне.

- Лесен монтаж и демонтаж.по-елементарно за малки обекти може да се постави в кухнята, за да направи живота ви по-лесно.

- Подвесная дизайн, спестявайки вашето пространство.

- Триъгълен дизайн може да се приложи към ъгъла, и той определено ще запази вашата кухня чисти и чиста!

1 х кошница


  • Произход: CN(произход)
  • Функция 3: кошница с вендузата
  • Функция 1: кошница за съхранение на мивки
  • Функция 4: Сливная-Часова Рецепция
  • Функция 5: Сливная кошница
  • Функция 2: Кухненски кошница за багаж

Етикети: дълга рокля в пода златно, колие спад леопард, дънна платка t500hvn04, lego fabric australia, място на задната част на стъклото mtk, каталог чорапогащи mipro, мнения за obdprog mt401, съвпадение на татуировки mipro, съвременно изкуство платно направи си сам.

Вие също може да искаш